måndag 3 mars 2014

En febrig liten flicka


Idag är vi bara hemma & tar det lugnt, Alvisen har nämligen feber. 39,4 grader hade hon idag på morgonen. Annars så skulle det ha blivit en tripp till Knuten (öppna förskolan) med en granne & hennes barn. Men nu är det som det är & då får vi vara hemma & njuta av lugnet istället :)
Det kan vara skönt med sådana dagar ibland, att bara få vara. Ta det lugnt & slappa.

Just nu sover båda tjejerna & jag passar på att uppdatera albumet 2014 & blogga :)
Snart kommer Ted & hans kompis, Gustav, hem från skolan.

I helgen var det kalas för Mormor, Madde & Sam. Det var mycket trevligt att träffa alla & det serverades god mat !! Tack till både Mormor, Morfar, Madde & Christian....ja & Sam :) :)
Under helgen passade även jag & Madde på att komma ut & gå, 3 promenader blev det sammanlagt.
Den första på 2,8 km, den andra på 3,9 km & den sista på 2,3 km. Inte superlångt kanske, men det är ändå något. Det är alltid nyttigt att röra på sig, & det gäller ju alla :) Oavsett om man är tjock, smal el "normal" :)

För 1 vecka sedan började Tony sitt nya jobb på Lorentzons el. Jag märker att han trivs & att det är med det här han vill jobba. Han vill arbeta som elektriker & nu är han ju dessutom tredjeårsmontör. Så om ca 1 år är han helt färdig med alla steg. Nu hoppas vi verkligen att han får vara kvar ett bra tag framöver :)
Jag måste ju få skryta lite också :)
Tony har fått mycket positiv feedback & Hamilton people var mycket nöjda med honom !! Helst ville de ha haft honom kvar :) Så det känns ju väldigt bra !!

Nu vaknar min lilla febriga dam så det är bäst att avsluta.
Ha de gott så länge :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar