söndag 7 augusti 2011

Hemma igen

5 härliga dagar har vi spenderat nere i Karlshamn, men tyvärr så har tiden gått alldeles för fort men så är det väl när man har det trevligt & roligt ?!

Vi har umgåtts, ätit gott, Ted & Tony har badat både i en sjö (Långasjön) & i havet (Östersjön), vi har varit på Barnens Lekland i Karlskrona, shoppat en del både i Karlskrona & i Karlshamn, vi har naturligtvis besökt glassbåten, vi har myst & tittat på film, Ted & Molly har busat mycket ihop =))
Vi har suttit ute på gräset & njutit av sommaren.
Det har varit kanonväder alla dagar förutom en som var lite regnig på förmiddagen men som sedan blev bättre framåt dagen.
Värmen knäckte mig lite en dag, det blev väldigt tungt att andas & att gå.


En liten Molly Mus

Ted i Långasjön



Att bada har blivit väldigt populärt denna sommaren för Teddan









Spindeln Ted

Finaste kusinerna

Bus i bollhavet



Ted tyckte att det var väldigt roligt att spela fotboll här :-O



........ =))

Östersjön & ute på bryggan ser vi Pappa & Son T





Det är så skönt att komma iväg så som man gör när man besöker Madde & co, det blir som en liten semester.

Teds vattenrädsla har börjat släppa mer & mer, jag förmodar att det har med att göra att vi har badat en hel del den här sommaren.
Han märker ju även att vissa kompisar kan simma så nu vill han själv öva & häromdagen så sa han till & med att han längtade till simskolan =))
Den här gången så ska han ju börja på Bröstsim 1 så det är väl där man lär sig att simma på riktigt, förra terminen så gick han ju på simlekskola för att leka & busa i vattnet.

Madde & Molly är me upp hit men idag är både jag & Madde ganska så förkylda så det blir till att det ta det lugnt för oss.
Tony fixar i Bubblans rum & Ted ska på bio men sin kusin om en liten stund.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar